Termeni si conditii

1. DEFINITII SI TERMENI

isandra-urbana.ro este pagina web de prezentare a S.C. Isandra Urbana S.R.L.(în continuare “isandra-urbana.ro” sau “noi“)
Vizitator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre isandra-urbana.ro (electronic, telefonic, social media, etc.) sau in baza unui acord de utilizare existent intre isandra-urbana.ro.ro si acesta.
Site – pagina web online impreuna cu celelalte componente(pagini prezntare continut) gazduit la adresa web isandra-urbana.ro si subdomeniile acestuia.
Continut – reprezinta:

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • articolele prezentate pe isandra-urbana.ro
 • continutul oricarui e-mail trimis Vizitatorului de catre isandra-urbana.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un isandra-urbana.ro sau un colaborator al isandra-urbana.ro, Vizitatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta, in conformitate cu politica de confidentialitate;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de isandra-urbana.ro intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada, conform informatiilor de contactare;
 • date referitoare la isandra-urbana.ro, sau alte date privilegiate ale acestuia, conform informatiilor de contactare.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Vizitator fata de un articol. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare articol putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele.
Comentariu – apreciere sau observatie, pe marginea continutului.
Intrebare – formula de adresare catre alti Vizitatori sau isandra-urbana.ro cu scopul de a obtine informatii despre articol din pagina respectiva.
Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Vizitatorului care a adresat o intrebare in Site. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Vizitator sau isandra-urbana.ro.

2. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

2.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la articole, logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a isandra-urbana.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
2.2. Vizitatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de isandra-urbana.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al isandra-urbana.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al isandra-urbana.ro.
2.3. Orice Continut la care Vizitatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre isandra-urbana.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea isandra-urbana.ro cu referire la acel Continut.
2.4. Vizitarul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
2.5. In cazul in care isandra-urbana.ro confera Vizitatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Vizitatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea isandra-urbana.ro pentru respectivul Vizitator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
2.6. Niciun Continut transmis catre Vizitator prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea isandra-urbana.ro si/sau al prepusului isandra-urbana.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
2.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
2.8.isandra-urbana.ro isi asuma dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari Site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

3. CONFIDENTIALITATE - PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

3.1. isandra-urbana.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in cadrul Politicii de Confidentialitate.
3.2. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti isandra-urbana.ro acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii, in acord cu politica de confidentialitate. Sunteti, de asemenea, de acord ca isandra-urbana.ro sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. isandra-urbana.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca politica de confidentialitate sau legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
3.3. Te rugam sa parcurgi Politica de Confidentialitate., care face parte din prezentul Document.

4. COMUNICARI

4.1. Vizitatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat isandra-urbana.ro pentru Comunicari continand informatii generale si tematice. dupa cum urmeaza:

 • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicari;
 • prin contactarea isandra-urbana.ro.

4.2. Deasemenea, pentru imbunatatirea experientei pe site-ul isandra-urbana.ro, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie, in conformitate cu politica de confidentialitate. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea isandra-urbana.ro

5. RASPUNDERE

5.1. isandra-urbana.ro isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Vizitatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

6. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

6.1. Scrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Vizitatori, in sectiunile Blogului. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la pareri, intrebari, sugestii, comentarii, etc.
6.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, Vizitatorii acorda isandra-urbana.ro o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si da dreptul isandra-urbana.ro de a utiliza, reproduce, modifica, sterge, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.
6.3. Fiecare Vizitator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

 • sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv;
 • sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Vizitator;
 • sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site;
 • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
 • sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit articol;
 • sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
 • sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri;
 • sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre isandra-urbana.ro sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

6.4. Vizitatorul poate adauga si un Rating relevant pentru articolul de blog. Rating-urile vor influenta Rating-ul general al articolului de blog. Astfel, un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.
Vizitatorii ce inscriu comentarii la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli:

 • fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la articolul de blog pentru care se scrie Comentariul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;
 • fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran, a orientarii sexuale sau politice;
 • fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane;
 • fisierele incarcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri.

6.5. Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Vizitator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre isandra-urbana.ro pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site-ului. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre noi.
6.6. In cazul in care isandra-urbana.ro constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Vizitatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari.

7. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

7.1.Te rugam sa parcurgi Politica de utilizare cookie-uri și tehnologii similare, care face parte din prezentul Document.

8. RECLAMATII

8.1. Reclamatiile Vizitatorilor se pot face in scris, prin intermediul datelor afisate in sectiunea "Contact". Acestea vor fi solutionate de către isandra-urbana.ro in conformitate cu "Termeni si condiţiile" afişate pe site.