GESTIONARE PROPRIETATICERTIFICAT ENERGETICEXTRAS CARTE FUNCIARASERVICII NOTARIALEDOSAR BANCA

Consultanta si Gestionare Proprietati

Oferim consultanță la fiecare tranzacție sau închiriere în mod gratuit pentru a fi îndrumat să-ți găsești casa mult visată. Ești plecat în străinătate și supărat pe chiriașii tăi ? Noi iți oferim servicii de gestionare corectă a încasării chiriei și plata cheltuielilor locative în contul bancar al proprietarului cu un cost minim.

Extras carte funciara

Ai un imobil cu sarcini în CF sau nu ai finalizat moștenirea și te-ai hotărât să-l vinzi? E suficient să ne contactezi și ai tot sprijinul în rezolvarea CF-ului. Profeșioniștii noștri colaboratori avocați și notari vor rezolva problema ta.

Certificat energetic

La tranzacțiile noastre pregătim dosarul pentru bancă și notar și avem sprijin maxim de la colaboratorii specializați și autorizați în elaborarea dosarului de certificat energetic. Vei economisi timp și energie în drumul tău, alături de noi.

Dosar banca

Colaboratorii noștri bancari îți oferă variante de credite, pentru achiziția de locuințe sau refinanțare, mulate pe posibilitățile fiecăruia. Nu ți-ai ales banca? Te ajutăm și sprijinim noi să găsești varianta cea mai bună pentru bugetul tău.

Servicii notariale

Venind la noi să închei tranzacția vei beneficia de specializarea colaboratorilor noștrii birouri notariale și de reduceri la onorarii. Vom alege împreună data și ora semnarii actelor la notar, chiar și în weekend. Pregătim actele la dosar din timp, tu doar verifici și semnezi ca prețul și clauzele contractuale să corespundă voinței tale.