SERVICII CURATENIE - BIROURIAPARTAMENTE SI CASEDUPA CONSTRUCTORCASA SCARILOR

De ce sa ne alegi?

Preturi mici

Calitate garantata

Produse ecologice

0
Experienta
0
Clienti multumiti
0
Parteneri activi
0
Echipa serioasa
Corporate - Birouri

Corporate - Birouri

Ai un sediu de firmă cu multe birouri? Vino la firma noastră și încheie cu costuri mici un contract de servicii curățenie și vei fi mulțumit de cum angajații tăi au învățat să păstreze biroul curat și curățenia domnește în sediul tău, ceașca de cafea e mereu curată iar coșul tau de gunoi e mereu liber.

Spatii Verzi

Spatii Verzi

Gazonul curții tale a luat volum, gardul viu a crescut, frunzele din parc acoperă florile atunci sigur e vremea să apelezi la utilajele firmei noastre, motocositoare, ferăstraie, trimmere, greble și aspiratoare de frunze sunt pregătite să-ți amenajeze zona verde de la bloc, din fața casei, parcul și gazonul vilei tale.

Rezidential - Case si Apartamente

Rezidential - Case si Apartamente

Casa ta e prea mare pentru cele două mâini ale tale, ești la servici până târziu și toate zboară de la loc? Sună și venim să negociem tariful personalizat pentru bugetul tău, iar grija curățeniei nu va mai sta la tine. Stai fără grija, bucătăria și baia ta va strălucii, cu soluții bio.

Dupa Renovare sau Mutare

Dupa Renovare sau Mutare

Te-ai mutat la un sediu nou sau zugravii tocmai au plecat din casa ta, ai geamuri și podele murdare, ambalajele de la mobilă nu sunt ridicate din curte, atunci nu mai fi stresat, sună la echipa mobilă care îți vine în ajutor și în două zile nu mai rămâne urmă de zugrav, geamurile vor fi luminate, iar soarele îți va pătrunde în casă, totul va strălucii iar praful va fi înghițit etanș în aspiratoarele profesionale.

Blocuri - Casa Scarii

Blocuri - Casa Scarii

Stai la bloc și administratorul nu mai face față problemelor de curățenie, toți locatarii își dau cu părerea dar fără muncă, ai dorii un aer proaspăt pe casa scărilor dimineață când pleci la servici, iar liftul să fie curat, apelează la profesioniști în curățenia de condominiu. Noi iți oferim cele mai bune servicii!

Covoare, Saltele, Canapele si Tapiterii Auto

Covoare, Saltele, Canapele si Tapiterii Auto

Copilul tău a pătat covorul și vrei sa îl schimbi, salteaua ta e plină de acarieni și tu nu îi vezi, colțarul tău e tot mai șters, tapițeria mașinii nu ai curățat-o de la achiziție, e timpul să ne cauți, să beneficiezi și tu de serviciile speciale oferite de aspiratoarele cu inserție cu apă care știu să folosească soluțiile în domeniu și să îți redea prospețimea și culoarea obiectelor tale, făcându-le ca noi.

Pareri clienti